Laatste nieuws over Netflix

Spaanse romantische dramaserie El Tiempo Que Te Doy naar Netflix

Netflix heeft een nieuwe romantische dramaserie besteld uit Spanje. Vanaf 29 oktober kunnen we op de streamingdienst aan de slag met El Tiempo Que Te Doy alias The Time It Takes. Om alvast een glimp te krijgen van de serie heeft Netflix alvast de eerste officiële trailer gelanceerd.

Relatiebreuk

El Tiempo Que Te Doy vertelt het verhaal van een gebroken relatie. Lina doet er alles aan om haar eerste liefde Nico uit haar hoofd te zetten. Het valt haar zwaar om over de breuk heen te komen, want Nico zag ze als de man van haar dromen. Ze wil zich meer op zichzelf gaan focussen en besluit te verhuizen, zoekt een nieuwe baan en probeert nieuwe dingen uit. Makkelijk wordt het niet, maar het is haar doel om Nico iedere dag een beetje meer te vergeten.

El Tiempo Que Te Doy op Netflix

Het wachten op El Tiempo Que Te Doy is bijna voorbij. De nieuwe serie is vanaf 29 oktober te bekijken op Netflix. De hoofdrollen zijn er voor Nadia de Santiago en Álvaro Cervantes. Het eerste seizoen zal uit tien afleveringen bestaan. Hieronder bekijk je alvast de trailer.

Bekijk de trailer

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?