Laatste nieuws over Netflix

Spaanse romantische tijdreisserie Si lo hubiera sabido komt naar Netflix

Netflix heeft een nieuwe Spaanse serie aangekondigd. Ditmaal is gekozen voor een romantische tijdreisserie onder de naam Si Lo Hubiera Sabido alias If Only. De serie staat vanaf 28 oktober op de streamingdienst en kent een hoofdrol voor Miquel Fernández uit Alba.

Romantische tijdreisserie

De nieuwe romantische tijdreisserie Si Lo Hubiera Sabido draait om de dertigjarige Emma. Ze is teleurgesteld over het verloop van haar tienjarige huwelijk met Nando. Van romantiek is al lang geen sprake meer. Ook haar gezinsleven maakt haar allesbehalve gelukkig.

Ze besluit een echtscheiding aan te vragen. Als ze door een storing een paar dagen later tien jaar terug in de tijd wordt gestuurd, krijgt ze als de twintigjarige Emma de kans om het allemaal opnieuw te doen. Ze ontdekt opnieuw wie ze is en wie ze wil worden.

Si lo hubiera sabido op Netflix

De nieuwe Spaanse dramaserie Si Lo Hubiera Sabido is vanaf 28 oktober te zien op Netflix. De rol van Emma wordt gespeeld door Megan Montaner. Miquel Fernández, bekend van Alba, is verantwoordelijk voor de rol van Nando.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?