Laatste nieuws over Netflix

Spaanse serie Hache na twee seizoenen gecanceld

De Spaanse thrillerserie Hache zal niet terugkeren voor een derde seizoen. De reeks is na twee seizoenen gecanceld, zo heeft Netflix inmiddels bevestigd. Opvallend, omdat de eerste twee seizoenen erg goed zijn ontvangen.

Wordt gewerkt aan nieuwe projecten

Spaanse series die het de laatste jaren ontzettend goed. Dat begon met Gran Hotel en kreeg vanaf La Casa de Papel een echte kickstart. Gebaseerd op waargebeurde verhalen werd Hache in november 2019 gelanceerd. In februari van dit jaar kwam het tweede seizoen, welke bijna direct na de start van de reeks al werd besteld. De afgelopen maanden bleef het echter stil, terwijl de showrunner Verónica Fernández graag verder wilde. “We hebben volop ideeën voor een vervolg.” Zover kwam het dus echter niet. Inmiddels is ze fulltime in dienst voor Netflix, maar werkt wel aan een nieuw project genaamd Intimidad.

Heroïnehandel van Barcelona

De Spaanse serie Hache draait om een waargebeurd verhaal rondom Helena. Deze vrouw zat in de heroïnehandel van Barcelona in de jaren’60. Helena was een prostituee die gaat werken voor de belangrijke drugsdealer Malpica. Het duurt niet lang voor ze neemt de regie over in de handel. Hache is geschreven door de makers van Velvet Collection.  Na Alta Mar is Hache de tweede Spaanse serie die is gecanceld door Netflix. Las Chicas del Cable is eveneens gestopt, maar deze serie kwam na een afgerond verhaal tot een einde.

➡ Gecancelde series op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?