Laatste nieuws over Netflix

Spaanse thrillerserie Mentiras in maart op Netflix

Fans van Spaanse thrillers kunnen zich weer gaan opmaken voor een nieuwe reeks. In maart komt namelijk Mentiras naar Netflix. De titel zegt al genoeg, want mentiras wil niets anders zeggen dan leugens. Het eerste seizoen bestaat uit zes afleveringen.

Psychologische thriller

In Mentiras draait het om een docent literatuur. Haar relatie zit erop en ze gaat dan ook op date met een chirurg die recent weduwnaar is geworden. Hoe de date daadwerkelijk verloopt… dat is eigenlijk het grote mysterie in deze psychologische thriller. Ze is na die date op zoek naar gerechtigheid nadat ze naar eigen zeggen is verkracht door een chirurg, die haar verhaal over de date in alle toonaarden ontkent.

Wie spreekt de waarheid en wat is de waarheid

Wie spreekt de waarheid en wat is de waarheid eigenlijk? De serie Mentiras is een Spaanse versie van de Britse serie Liar. De hoofdrollen worden vertolkt door Angela Cremonte en Javier Rey. Cremonte kennen we als Elisa Cifuentes in Las Chicas del Cable, terwijl Rey in heel wat grote Spaanse series te zien was. Hij vervolkte Mateo Ruiz in Velvet én Velvet Colección, was Malpica in Hache en Sito Minanco in Farina.Mentiras is vorig jaar al op de Spaanse televisie uitgezonden en komt nu dus naar Netflix. De reeks zal op 4 maart in zijn geheel worden gelanceerd, het gaat daarbij om zes afleveringen.

Bekijk de trailer van Mentiras

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?