Laatste nieuws over Netflix

Spaanstalige Netflix Original op komst

Netflix heeft aangekondigd dat er gewerkt wordt aan de eerste Spaanse serie. Het zal gaan om een comedyserie, waarbij de vergelijking met het Noorse Lilyhammer al snel wordt getrokken. De Spaanstalige Netflix Original zal worden gefilmd in Mexico en bevat voor het eerste seizoen dertien afleveringen.

Een titel heeft de serie nog niet, wel is bekend dat Gaz Alazraki is aangetrokken als regisseur. Hij is vooral bekend van We Are The Nobles, dit is de populairste film uit Mexico ooit. Voor de comedyserie heeft hij wederom hetzelfde team bij elkaar geroepen waarmee hij We Are The Nobles heeft gemaakt.

Als hoofdrolspeler is Luis Gerardo aangetrokken. De 32-jarige Mexicaan speelt al tien jaar in diverse films en series. De Spaanstalige Netflix Original zal in 2015 in première gaan. Het verhaal draait om een familievete. Deze ontstaat na het overlijden van een familielid, die ook nog eens eigenaar is van een voetbalclub. De erfgenamen vechten elkaar vervolgens de tent uit om de club over te kunnen nemen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

1 Reactie