Laatste nieuws over Netflix

Space Force met Steve Carell na twee seizoenen gecanceld

De ruimtereis heeft een noodlanding gemaakt, want Space Force is niet meer. De komische serie is na twee seizoenen gecanceld door Netflix, waarmee het project van Steve Carell – en een beetje Donald Trump, een voortijdig einde heeft gekregen.

Leger in de ruimte

Het idee van Space Force is namelijk ontstaan toen de voormalig president van de Verenigde Staten plannen aan het uitzetten was om een legermacht in de ruimte klaar te stomen. Zo moesten de Amerikanen klaar zijn voor iedere mogelijke aanval van een grote vijand. Het leverde een komische serie op met dezelfde naam.

➡ Niets missen over je favoriete Netflix series? Volg deze Facebookgroep!

Steve Carell

Waar Steve Carell groot werd met The Office, wist hij ditmaal minder indruk te maken. Het eerste seizoen met onder meer John Malkovich, Jimmy Yang en Lisa Kudrow werd al gemengd ontvangen. Er werd wel een tweede seizoen gemaakt, die op 18 februari van dit jaar verscheen. Het aantal afleveringen was al teruggebracht naar zeven stuks en daar bleef het bij. De kijkcijfers konden niet overtuigen en daardoor is er nu een einde gemaakt aan de reis. Het is de tweede serie die deze week is gecanceld, dat overkwam namelijk ook al Raising Dion.

➡ Deze series zijn gecanceld door Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?