Laatste nieuws over Netflix

Spannende Pálpito in april terug voor tweede seizoen

Pálpito keert dit voorjaar al terug op Netflix. Vorig jaar verscheen het eerste seizoen van deze spannende serie, die de hitlijsten ook in Nederland gelijk wist te bestormen. Een tweede seizoen werd snel aangekondigd en deze zal vanaf 19 april al te zien zijn op Netflix. De trailer is ook alvast verschenen.

Een kloppend hart

In Pálpito – ook bekend als The Marked Heart als Engelse titel – draait het om orgaansmokkelaars en één kloppend hart. Maar vooral om een bijzondere driehoeksverhoudig. Een man is vastbesloten om wraak te nemen op de smokkelaars voor zijn vermoorde vrouw. Maar dan ontmoet hij de vrouw die het hart van zijn echtgenote heeft ontvangen.

Leonardo Padrón

Het eerste seizoen bestond uit veertien afleveringen, hoeveel episodes er ditmaal zijn gemaakt is niet naar buiten gebracht. Wel dat het gehele seizoen dus op 19 april zal verschijnen. Mogelijk zal het hier niet bij blijven. Schrijver Leonardo Padrón heeft namelijk een exclusieve meerjarige deal gesloten met Netflix, waardoor hij meer producties zal maken.

Bekijk de trailer van Pálpito seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?