Laatste nieuws over Netflix

Spannende Spaanse film Hasta el cielo wordt nu serie

In 2020 kwam de spannende Spaanse film Hasta el cielo uit op Netflix en die thriller wordt nu omgeturnd tot een serie, Hasta el cielo: La serie. Met een ander verhaal natuurlijk, of in ieder geval: er wordt voortgeborduurd op de gebeurtenissen in de film!

Ángel

In de film leerden we hoofdpersoon Ángel kennen, die zich aansloot bij een bende jonge criminelen. Hij wist zich echter al snel op te werken tot dé favoriete protegé van Rogelio, een van de grote bazen op de zwarte markt (drugs, wapens, noem het allemaal maar op) in de stad. Ángel kwam er echter achter dat de prijs van macht hoog is, en dat hij zou moeten kiezen tussen een toekomst als crimineel en… zijn grote liefde. Wat heet: de liefde van zijn leven!

Geen Ángel meer

In Hasta el cielo: La serie wordt Ángel juist rucksichtslos aan de kant geschoven! We volgen dit keer Sole, wiens leven compleet verandert als haar man (Ángel dus) plotseling komt te overlijden. Er zit maar één ding op voor de weduwe en alleenstaande moeder: om in haar levensonderhoud te voorzien sluit ze zich aan bij de criminele bende van haar overleden man. Ze wil namelijk koste wat kost onafhankelijk blijven van haar vader, die in gestolen goederen handelt.

Regisseur en cast

Daniel Calparsoro was al als regisseur verbonden aan de film en hij neemt het filmwerk ook op zich wat de serie betreft. Eerder bracht de man onder meer Centauro uit op Netflix, over een motorcoureur die de schuld van zijn moedertje bij een kartel wil inlossen. De hoofdrol, die van Sole, wordt gespeeld door Asia Ortega (Cassandra uit El Innocente) en ook Álvaro Rico, Luis Tosar, Richard Holmes komen voorbij op je beeldscherm in Hasta el cielo: La serie.

Hasta el cielo: La serie op Netflix

Vanaf 17 maart aanstaande is Hasta el cielo: La serie te zien bij Netflix. De show, ook wel bekend onder de naam Sky High, krijgt in totaal acht spannende afleveringen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?