Laatste nieuws over Netflix

Marco Polo nu te streamen op Netflix!

Marco Polo NetflixMarco Polo moet dé nieuwe topserie worden van Netflix. Op 12 december zal de Netflix Original verschijnen en in de opmaat heeft de video-on-demanddienst een eerste trailer gepresenteerd. Deze maakt duidelijk dat er veel te beleven zal zijn.

Update 12-12-2014: Inmiddels staat het eerste seizoen van Marco Polo online. Er zijn vanaf dit moment 10 afleveringen te zien op Netflix.

Netflix zet Marco Polo in de markt als de tegenhanger van Game of Thrones, van concurrent HBO. De reis van de wereldberoemde ontdekkingsreiziger wordt herbeleefd, maar wel op een zeer spectaculaire manier. Werelden raken in conflict, waarbij Marco Polo het grootste avontuur aller tijden zal meemaken.

In de trailer wordt nogmaals zichtbaar dat Marco Polo, gespeeld door Lorenzo Richelmy, een verhaal zal beleven vol geweld, avontuur, verraad, seksuele intriges en hebzucht. Het eerste seizoen zal bestaan uit tien afleveringen, waardoor iedereen zijn kerstvakantie alvast vrij kan houden. Hieronder de trailer.

Netflix warmt abonnees verder op
De verwachtingen die Netflix rondom Marco Polo schept worden steeds hoger. De streamingsdienst is duidelijk bezig om er voor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen nieuwsgierig worden naar deze ‘Game of Thrones-tegenhanger’. Vandaag, woensdag 5 november, heeft Netflix weer een nieuw filmpje over deze bijzondere serie online gezet. Dit keer betreft het een kijkje achter de schermen van de Netflix Original-serie. Daarnaast wordt in het kort verteld wie Marco Polo nou precies was en wat hij deed. Kortom, een boeiend filmpje, hieronder te zien.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

3 Reacties