Laatste nieuws over Netflix

Spenser Confidential 2 met Mark Wahlberg is in de maak

Spenser Confidential krijgt een vervolg. De actiefilm verscheen dit voorjaar op Netflix en werd gemengd ontvangen. De cijfers waren toch meer dan voldoende om Netflix te overtuigen om een vervolg te bestellen. De sequel is dan ook in productie.

Puzzelen met agenda’s

Director Peter Berg laat aan Collider weten dat Spenser Confidential 2 ‘absoluut’ gaat gebeuren. Er wordt zelfs al gewerkt aan het script. Brian Helgeland schreef het script van de eerste film en heeft afgelopen week een ruwe versie afgeleverd. “We zijn nu aan het puzzelen met de agenda’s om alles mogelijk te maken voor de productie. We hopen dat dit eind 2021 of begin 2022 kan gebeuren.”

Mark Wahlberg in Spenser Confidential 2

In Spenser Confidential speelt Mark Wahlberg de hoofdrol als Spenser. Hij is een voormalig politieagent, die de afgelopen periode in de gevangenis heeft gezeten. Hij heeft een duidelijke missie bij zijn rentree in de vrije wereld, want hij wil een samenzwering binnen het politiekorps van Boston blootleggen. Daarvoor werkt Spenser samen met MMA-vechter Hawk (Winston Duke) en zijn voormalig vriendin Cissy (Iliza Shlesinger). In de tweede film keert Wahlberg uiteraard terug.

Vijfde samenwerking

Deze actiefilm was alweer de vijfde film waarin Berg en Wahlberg samenwerkten. Dat was eerder het geval bij Lone Survivor, Deepwater Horizon, Patriots Day en Mile 22. Voor Spenser Confidential 2 zal worden opgenomen hebben Berg en Wahlberg nog eerst andere klussen staan. Zo is de acteur momenteel in Duitsland om Uncharted op te nemen, terwijl ook Berg nog andere projecten heeft staan.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?