Laatste nieuws over Netflix

Spider-Man: No Way Home verschijnt volgende week al op Netflix

Spider-Man: No Way Home zal spoedig op Netflix te zien zijn. Door een vrij bizarre constructie zal de recente Marvel-film eerst te zien zijn op de streamingdienst, voor deze aan zal sluiten bij alle andere Marvel-films en series op Disney+.

Spider-Man: No Way Home

Na Spider-Man: Homecoming en Spider-Man: Far From Home is Spider-Man: No Way Home de derde film met Tom Holland in de hoofdrol. De release werd door de coronapandemie heel vaak uitgesteld en uiteindelijk was de film pas vanaf eind 2021 te zien in de bioscoop. Nu komt de film dus al naar Netflix, dit dankzij een opvallende deal met Sony. Op 11 augustus wordt Spider-Man: No Way Home toegevoegd aan het aanbod.

Sony, Marvel, Disney en Netflix

De Marvel-films staan exclusief op Disney+, met een paar uitzonderingen. Marvel heeft in het verleden namelijk een deal gemaakt met Sony. Deze partij heeft de rechten van een aantal personages en zo worden de Spider-Man films gemaakt door Sony. Vervolgens heeft Sony een eerste streamdeal gemaakt met Netflix, waardoor alle Sony-films als eerste te zien zijn op Netflix. Dat geldt dus ook voor de Marvel-films. Zodoende zullen deze films pas na een kleine twee jaar richting Disney+ verkassen.

Peter Parker in de problemen

In de eerste twee films ging Peter Parker nog undercover te werk als Spider-Man, maar die tijd is geweest. Aan het einde van Spider-Man: Far From Home dacht Parker dat alles koek en ei was met zijn vriendin Michelle, Mysterio (Jake Gyllenhaal) zorgde er echter voor dat iedereen op de wereld weet dat Parker eigenlijk Spider-Man is. En ook nog eens door hem in een kwaad daglicht te zetten. Parker besluit Doctor Strange in te schakelen om zijn leven weer op orde te krijgen.

Bekijk de trailer van Spider-Man: No Way Home

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?