Laatste nieuws over Netflix

Spider-Man zat bijna in Peaky Blinders

Er spelen ongelooflijk goede acteurs en actrices in Peaky Blinders, onder wie bijvoorbeeld Cillian Murphy en Tom Hardy. Ook Tom Holland had onderdeel uit kunnen maken van het verhaal, maar hij greep naast een rol in de populaire serie.

‘Ik heb auditie gedaan!’

In een video van LadBible krijgt de acteur die de rol van Peter Parker vertolkt in de nieuwste Spider-Man-trilogie allerlei stellingen van fans voorgelegd. Die blijken van mening te zijn dat hij ontzettend goed in Peaky Blinders zou passen, waarna Holland onthult: “Geloof het of niet, daar heb ik auditie voor gedaan! Maar ik kreeg de rol niet…” Hij wil vervolgens niet zeggen welk personage hij precies wilde spelen…

Afsluitende film… en mogelijk spin-offs

Door de coronapandemie heeft het erg lang geduurd, maar het zesde seizoen van Peaky Blinders is eindelijk in première gegaan op de BBC. Seizoen 6 is niet het absolute einde van de serie, want er wordt óók nog een afsluitende film gemaakt. Het slechte nieuws is echter… de opnames ervan zullen pas in 2023 beginnen. Is het daarna dan écht over en sluiten voor de Britse bende? Het lijkt er niet op.

Volgens Steven Knight, de geestelijk vader van Peaky Blinders, kan de film namelijk het startsein betekenen van een aantal spin-offs! In gesprek met EW vertelt de filmmaker: “De film is geen hard einde, maar het einde van het begin.” Hij kan nog geen details geven: “De spin-offs zijn namelijk afhankelijk van de structuur van de film, maar ze zullen zich sowieso in hetzelfde universum afspelen!”

Toch nog hoop voor Holland?

Volgens Knight moeten we nog ongeveer 18 maanden wachten op de film, die dus een releasewindow van ‘eind 2023’ heeft. Waar de spin-offs over gaan is nog onbekend en die vraag zorgt voor een hele hoop speculatie op het internet. Zou Grace Shelby (Annabelle Wallis) een eigen serie krijgen? Of Alfie Solomons (Tom Hardy) misschien? Er zijn een hele hoop personages om uit te kiezen, dat is wel duidelijk, misschien kan Tom Holland tóch nog een rolletje scoren!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?