Laatste nieuws over Netflix

Spin-off Arrow in de maak over The Canaries

Arrow komt de komende maanden tot een besluit. Daarmee is de grondlegger van Arrowverse misschien afgelopen, er wordt inmiddels gewerkt aan een spin-off. Daarin staan de dames in de hoofdrol.

The Canaries

De spin-off moet gaan draaien om het crime-fighting team The Canaries. Bestaande uit Mia Smoak, Laurel Lance en Dinah Drake, ze worden gespeeld door Katherine McNamara, Katie Cassidy en Juliana Harkavy. Eén van de afleveringen in het slotseizoen van Arrow zal dienen als pilot voor de spin-off. Wanneer deze in goede aarde valt bij The CW, zal er een volledige serie worden gemaakt.

Arrow stopt na acht seizoenen

Arrow was de eerste DC-serie op The CW, waarna er inmiddels veel zijn gevolgd. Dit najaar zal Batwoman daar aan toe worden gevoegd en volgend jaar mogelijk dus nog een serie met dames in de hoofdrol. Arrow had nog door kunnen gaan, maar met name hoofdrolspeler Stephen Amell was wel klaar met zijn rol. Achter de schermen is er dus wel gewerkt om een vervolg te maken.

Spin-off Arrow

De drie dames van The Canaries zijn geen onbekenden, want ze hebben allemaal al een rol vertolkt in Arrow. Voor Laurel Lance was dat zelfs al vanaf de pilot, al verdween ze vervolgens wel enkele seizoenen. Dinah Drake is vanaf het vijfde seizoen van de partij, terwijl Mia Smoak in het zevende seizoen opdook. Het is dus nog afwachten of de pilot ervoor gaat zorgen dat er een definitieve spin-off komt van Arrow. Hier zal in de aankomende maanden meer duidelijk over worden.

Arrow gaat verder in oktober. Wil je als eerste weten wanneer Arrow seizoen 8 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?