Laatste nieuws over Netflix

Spin-off Stranger Things én Enola Holmes 2 in aantocht

Milly Bobby Brown heeft een nieuw contract getekend bij Netflix. De upcoming actrice brak door als Eleven in Stranger Things en maakt nu ook naam als Enola Holmes in de gelijknamige film. Met het nieuwe contract lijkt er meer in het verschiet, zoals een eigen spin-off voor Eleven.

Eleven krijgt eigen serie

Stranger Things draait voor een groot deel om Eleven, maar natuurlijk net zoveel om de andere kinderen in Hawkins. Met het nieuw getekende contract zal Brown nog nadrukkelijker in beeld komen, want er wordt aan een spin-off gewerkt rondom haar karakter. In december werd hier al over gesproken en dit jaar moeten de eerste opnames al worden gedraaid. Dit kan mogelijk dus gelijk achter de huidige opnames voor seizoen 4. Het is nog onduidelijk of het zal gaan om een film of een mini-serie. Ook is nog niet naar buiten gebracht wat de insteek zal zijn van het verhaal rondom Eleven.

Stranger Things seizoen 4

Ondertussen is het wel wachten op seizoen 4 van Stranger Things. De afgelopen periode werd bekend dat er grote namen zijn gestrikt, is er al wat duidelijk over het lot van Hopper, zijn er 12 brandende vragen voor seizoen 4 en zijn de makers ervan overtuigd dat seizoen 4 niet het einde zal zijn van Stranger Things.

Enola Holmes 2

Door het nieuwe contract is het ook zeker dat er een sequel zal komen van Enola Holmes. Het jongere zusje van Sherlock Holmes moest in de eerste film haar moeder zien terug te vinden en haar twee broers bleken vooral een sta in de weg. Er zijn meerdere boeken geschreven rondom Enola Holmes en hiermee kunnen in de komende jaren dan ook meerdere films worden gemaakt. Enola Holmes 2 is in ieder geval onderweg.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?