Laatste nieuws over Netflix

Spinning Out na één seizoen verrassend gecanceld

Spinning Out Netflix seizoen 1

De serie Spinning Out keert niet terug op Netflix. De streamingdienst heeft namelijk besloten om de reeks al na één seizoen te cancellen. Dit is opvallend, aangezien de ontvangst toch vrij positief was.

Te weinig kijkers voor Spinning Out?

Op Nieuwjaarsdag werd Spinning Out gelanceerd. Na een maand heeft de reeks een 7,8 op IMDb met bijna zesduizend stemmen. De respons op de romantische dramaserie was overwegend positief, toch heeft Netflix na een maand besloten om er een streep onder te zetten. Door de timing doet het vermoeden dat dit gebaseerd is op het aantal kijkers en het kijkgedrag. Een maand na release wordt iedere titel namelijk geëvalueerd aan de hand van de kijkersdata.

Geheimen bewaren op de ijsbaan

Kaya Scodelario speelt in Spinning Out de hoofdrol van Kat Baker. De kunstschaatser wil na een val stoppen, maar krijgt de kans om een paar te vormen met Justin. Ze neemt de gok, al kan dit een groot geheim uit haar leven blootleggen. Tegelijkertijd werkt ze als serveerster en doet er alles aan om de Olympische Spelen te bereiken. Afgelopen week werd al een andere dramaserie gecanceld, al kwam het minder als een verrassing dat Soundtrack niet door ging. Deze serie werd namelijk een stuk minder positief ontvangen.

Deze series zijn gecanceld door Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?