Laatste nieuws over Netflix

Springvloed seizoen 2 verdwenen door technisch probleem

Liefhebbers die gisteren aan het tweede seizoen van Springvloed zijn begonnen, kwamen vanochtend bedrogen uit. Nadat seizoen 2 op maandag werd toegevoegd aan het aanbod van Netflix, waren de nieuwe afleveringen op dinsdag ineens verdwenen. De afleveringen zijn vanwege een technisch probleem verdwenen, zo heeft deze site ontdekt na navraag te doen.

Springvloed

Springvloed is één van de Scandinavische series in het aanbod van Netflix. In de Zweedse serie zien we hoe een politierekruut onderzoek doet naar de onopgeloste moord op een zwangere vrouw. Ze gaat niet alleen op zoek naar de dader van de moord, maar ook op zoek naar de rechercheur die het onderzoek eerst leidde om zijn hulp te vragen.

Springvloed seizoen 2 op Netflix

Veel fans waren op maandag door het dolle heen toen Netflix onaangekondigd het tweede seizoen van Springvloed had opgenomen in zijn aanbod. Een dag later is niets meer terug te vinden van de tien afleveringen van seizoen 2. Navraag bij Netflix heeft geleerd dat het tweede seizoen inderdaad niet meer beschikbaar is.

De technische dienst van de streamingdienst heeft het probleem momenteel in onderzoek. Netflix kon nog niet aangeven of de afleveringen in de komende dagen weer terug worden verwacht. Inmiddels lijkt het toch een rechtenkwestie te zijn. Springvloed staat wel in het aanbod van Ziggo. Op 1 oktober is het tweede seizoen van Springvloed alsnog toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als Springvloed seizoen 2 weer op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?