Laatste nieuws over Netflix

Squid Game seizoen 2 aangekondigd: “Gi-hun keert terug”

Het Squid Game nieuws waarvan we allemaal wisten dat het zou komen is daar. De Zuid-Koreaanse megahit van 2021 krijgt een tweede seizoen. Dit heeft bedenker Hwang Dong-hyuk zelf bekendgemaakt in Los Angeles.

Squid Game seizoen 2

Dit najaar kwam Squid Game redelijk onaangekondigd op Netflix en het werd een wereldwijde hit. De serie werd ook in Nederland niet meer weg te denken uit de hitlijsten en was het gesprek van de dag. Over een vervolg was lang onduidelijkheid. Maker Hwang Dong-hyuk gaf direct aan dat dit geen makkelijke klus zou worden, wel was het einde van het eerste seizoen zo ingekleed dat er een opening was voor een vervolg.

Planning aan het uitwerken

Deze komt er nu, heeft de bedenker zelf naar buiten gebracht. Een deel van de cast en de maker waren in Los Angeles en daar kwam het grote woord eruit. “Er is zoveel druk, vraag en liefde voor een tweede seizoen. Het voelt alsof ik geen keuze meer heb. Er komt inderdaad een tweede seizoen. Op dit moment is het verhaal in mijn hoofd en ik ben alle planningen aan het uitwerken.”

Wanneer komt Squid Game seizoen 2?

Moeten we nog enige tijd wachten? Daar lijkt het wel op… “Het is te vroeg om nu al aan te geven wanneer alles zal gaan gebeuren. Eén ding kan ik wel beloven. Gi-hun keert terug om de wereld te helpen.”

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?