Laatste nieuws over Netflix

Squid Game seizoen 3? Maker en Netflix zijn al in gesprek!

Het ziet er naar uit dat Squid Game nog een aantal jaar door zal gaan. De grootste hit van 2021 krijgt een vervolg, maar daar lijkt het niet bij te blijven. Hwang Dong-hyuk is namelijk in gesprek voor meerdere seizoenen, zo heeft hij in de Koreaanse media laten weten.

Gesprekken over vervolg

“Ik ben met Netflix in gesprek over seizoen 2, maar ook over een derde seizoen”, zo laat Hwang optekenen aan de Koreaanse zender KBS. “Er zal spoedig een besluit naar buiten komen. We snappen dat iedereen aan het wachten is op een nieuw seizoen, dus we zijn dan ook volop aan het nadenken over de exacte invulling.”

Drie paden te bewandelen

De afgelopen periode gaf Hwang al te kennen dat er een tweede seizoen zal worden gemaakt, nu gaat hij dus nog een stap verder. Ook liet de maker van Squid Game al weten drie verhaallijnen te willen gaan volgen in het nieuwe seizoen. Uiteraard hoe het verder gaat met Seong Gi-hun nu hij besloten heeft niet in het vliegtuig te stappen. Daarnaast hoe de frontman in zijn rol is beland en wat is het verhaal van de rekruteerder? Daarnaast vergeleek Hwang recent met Star Wars. Want worden personages Darth Vader of juist en Jedi?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?