Laatste nieuws over Netflix

Squid Game: The Challenge krijgt tweede seizoen

Na het grote succes van Squid Game is de realityversie net zo populair. De afgelopen weken werd de strijd van 456 deelnemers in de jacht op 4,56 miljoen dollar massaal bekeken. Het is dan ook niet verrassend dat Netflix nu heeft aangekondigd dat er een tweede seizoen kwam.

Nieuwe spellen

Ging de serie op leven en dood, in de realityserie ging het er soms net zo hard aan toe. Iedereen ging volledig voor zichzelf en wie dat niet deed was al snel de klos. De bekende spellen keerden terug, maar daarnaast werden veel kandidaten ook verrast door hele nieuwe spellen. Levend zeeslagje was één van de gave toevoegingen van de makers. De afgelopen weken werden de aflevering verspreid over drie delen, met deze week de drie finalisten die streden om het torenhoge geldbedrag. Want er kan maar één de winnaar zijn.

Opgeven maar!

Iedereen die had gemist dat je mee kon doen aan Squid Game krijgt nu een herkansing. De inschrijving is namelijk geopend voor een tweede reeks. De opnames van het eerste seizoen waren in Engeland en de verwachting is dat dit opnieuw het geval zal zijn. Liefhebbers uit Nederland en België kunnen zich dan ook inschrijven, want ook in het eerste seizoen was een Nederlandse strijder aanwezig. Helaas zonder al te veel succes. Inschrijven kan via SquidGameCasting.com en wie weet win jij wel 4,56 miljoen dollar.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?