Laatste nieuws over Netflix

Komt The Handmaid’s Tale op Netflix?

Komt The Handmaid’s Tale op Netflix? Het is één van de best beoordeelde series van de afgelopen jaren en daarom is het erg jammer dat The Handmaid’s Tale niet beschikbaar is op Netflix. Kan daar in de toekomst nog verandering in komen?

Awards

The Handmaid’s Tale was in 2017 de grote winnaar bij de Emmy Awards. De serie won liefst acht prijzen, waarvan onder andere de beste dramaserie en beste vrouwelijke hoofdrol. De hoofdrol wordt gespeeld door Elisabeth Moss, onder andere bekend van Girl, Interrupted. Inmiddels is de reeks al enige seizoenen onderweg en nog altijd ontzettend populair.

Verschijnt The Handmaid’s Tale op Netflix

Zal The Handmaid’s Tale op Netflix verschijnen? De kans lijkt erg klein. De serie is in de Verenigde Staten gemaakt door Hulu, dit is een streamingdienst die te vergelijken is met Netflix én onderdeel uitmaakt van het grote Disney netwerk. Aangezien dit directe concurrenten zijn is de kans zo goed als nihil is dat Netflix de rechten ooit zal kunnen bemachtigen. Toch is het wel mogelijk om de serie in Nederland te zien.

Hulu is namelijk alleen in de Verenigde Staten beschikbaar, waardoor de rechten wereldwijd wel aan andere lokale partijen wordt verkocht. Zo is The Handmaid’s Tale in Nederland te zien geweest op Videoland en tegenwoordig biedt Ziggo ook The Handmaid’s Tale aan. Ziggo Movies & Series biedt de eerste twee seizoenen aan en vanaf 6 juni 2020 ook het derde seizoen.

Mogelijk komt er in de toekomst toch verandering in en weet Netflix The Handmaid’s Tale toch te strikken voor Nederland. Je kunt door ons op de hoogte gebracht worden als het zover is. Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?