Laatste nieuws over Netflix

Star Trek: Discovery krijgt miniserie genaamd Short Treks

Star Trek: Discovery krijgt een miniserie genaamd Star Trek: Short Treks. Tijdens Comic-Con is San Diego maakte co-creator en uitvoerend producent Alex Kurtzman bekend dat we nog in de herfst een vierdelige miniserie kunnen verwachten. Ook werd meer duidelijk over het tweede seizoen van Star Trek: Discovery.

Star Trek: Short Treks

De makers van Star Trek: Discovery zijn aan de slag gegaan met een vierdelige miniserie genaamd Star Trek: Short Treks. De miniserie wordt op maandelijkse basis voorzien van een nieuwe aflevering en zijn als eerst te bekijken bij CBS All Access. De afleveringen duren zo’n tien tot vijftien minuten en geven een diepere kijk op de personages en de thema’s die worden behandeld in Star Trek: Discovery.

Zo nemen we bijvoorbeeld een duik in het achtergrondverhaal van Saru (Doug Jones) en Tilly (Mary Wiseman). Of deze afleveringen ook één dag na de release in de Verengide Staten op Netflix verschijnen, is uiteraard nog even afwachten. Bij de afleveringen van Star Trek: Discovery is dat in ieder geval wel zo.

Star Trek: Discovery seizoen 2

Tijdens Comic-Con werd ook direct het één en ander bekendgemaakt over seizoen 2 van Star Trek: Discovery. Zo verscheen onder meer onderstaande trailer. De trailer van Star Trek: Discovery vindt plaats voordat James Kirk de leiding neemt over de U.S.S. Enterprise, met voormalig Enterprise Captain Christopher Pike nog aan het roer, als gevolg van een federatievoorschrift dat van kracht gaat in tijden van onmiddellijk gevaar. Steeds meer rode fakkels duiken op in de ruimte, maar de bemanning kan niet bepalen of het nu vriendelijke begroetingen zijn of kwaadwillende verklaringen. En om het af te maken lijkt ook Spock nog eens betrokken…

Dat we hem te zien krijgen in seizoen 2, is overigens al duidelijk. “Ik kan je zeggen dat je Spock dit seizoen ziet”, vertelde uitvoerend producent Alex Kurtzman al. Ook gaan we de echte Number One leren kennen, die gespeeld wordt door Rebecca Romijn. Wie Spock gaat spelen, is nog niet duidelijk. In januari 2019 keert Star Trek: Discovery terug voor zijn tweede seizoen.

Star Trek: Discovery seizoen 2 trailer

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?