Laatste nieuws over Netflix

Star Trek: Discovery nu al verlengd met vierde seizoen

Star Trek Discovery seizoen 3

Zijn er op dit moment veel series die voortijdig neerstorten, dat geldt niet voor Star Trek: Discovery. Deze serie van CBS, waarvan Netflix de internationale streamingrechten heeft, vliegt vrolijk verder. Het derde seizoen is pas net begonnen en het vierde seizoen is nu al aangekondigd.

Na moeizame start in volle vaart

Star Trek: Discovery kende een ontzettend moeizame opstartfase. De serie verslond showrunners en kwam maar niet van de grond. Toen de reeks eenmaal begon in het najaar van 2017 waren de fans van Star Trek direct verkocht. Zo zijn we dan ook inmiddels al aanbeland bij het derde seizoen, die afgelopen donderdag in de Verenigde Staten begon. Een dag later was de episode al te zien op Netflix. Wekelijks zal er dan ook een aflevering verschijnen (bekijk het uitzendschema). De reeks loopt tot begin januari 2021.

Productie razendsnel van start

CBS heeft nu dus al besloten om Star Trek: Discovery groen licht te geven voor een vierde seizoen. De productie zal ook razendsnel beginnen, want de hele crew zal op 2 november al bij elkaar komen. Daarbij zullen, zoals overal, strikte corona protocols worden nageleefd. Alex Kurtzman en Michelle Paradise zijn opnieuw aangesteld als showrunners, waardoor de reeks duidelijk in een rustiger vaarwater is gekomen. De exacte invulling van de cast is nog niet bekendgemaakt. Dit kan tenslotte spoilergevoelig zijn nu het derde seizoen nog loopt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?