Laatste nieuws over Netflix

Star Trek: Discovery seizoen 3 dit najaar van start + trailer

Een goed half jaar later dan verwacht gaat Star Trek: Discovery van start met het derde seizoen. CBS heeft de releasedatum voor de Verenigde Staten bekendgemaakt. Netflix heeft vervolgens de internationale streamingrechten. Op Star Trek Day is ook de trailer vrijgegeven

Iedere vrijdag raak

Op 15 oktober zal Star Trek: Discovery seizoen 3 van start gaan in Amerika. Van de eerste twee seizoenen verscheen de aflevering altijd de volgende dag al op Netflix. Als dit ook voor het derde seizoen het geval is, dan zal op vrijdag 16 oktober de eerste aflevering te zien zijn. En vanaf dat moment iedere vrijdag.

Flinke tijdsprong

In het derde seizoen van Star Trek: Discovery zal er een tijdsprong worden gemaakt van liefst 930 jaar, waardoor het schip in een volledig nieuwe wereld terecht gaat komen. Er is voor dit nieuwe seizoen ook voor de derde keer een nieuwe showrunner. Michelle Paradise kwam tijdens het tweede seizoen al bij de serie. Haar grip op personages en de details, haar drive en focus is direct van essentieel belang geworden voor de Trek legacy. Haar frisse perspectief zorgt er ook nog eens voor dat we altijd vooruit kijken”, was de uitleg voor de keuze.  De trailer van Star Trek Discovery seizoen 3 werd bewaard voor Star Trek Day.

Bekijk de trailer van Star Trek Discovery seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?