Laatste nieuws over Netflix

Sheila adviseert: start met het Santa Clarita Diet

Santa Clarita Diet seizoen 2 Netflix

Santa Clarita Diet
Net na de jaarwisseling is afvallen een veel gehoord thema. Na de feestmaand december gaat iedereen massaal naar de sportschool om de kilootjes er weer af te trainen en/of starten een dieet. Sheila raadt het Santa Clarita Diet aan.

Santa Clarita Diet op Netflix

Santa Clarita Diet is een nieuwe komedieserie op Netflix. De reeks gaat over een getrouwd stel met een dochter van tien. Ze leven in Los Angeles, maar de verkoopmakelaars zijn niet helemaal tevreden over hun leven. Een dramatische wending zorgt voor de ommekeer. Het zet hun leven in het teken van dood en verderf, maar wel op een positieve manier. De afleveringen zijn vanaf vrijdag 3 februari beschikbaar op Netflix, maar je kunt nu al starten met het Santa Clarita Diet.

Sheila is weg van het Santa Clarita Diet. Ze eet waar ze zin in heeft, heeft meer energie, voelt zich sexy én ziet er jonger uit. Op de website SantaClaritaDiet.com wordt uitgelegd hoe het dieet precies werkt. In onderstaande video is te zien dat Sheila, gespeeld door Drew Barrymore, helemaal is opgefleurd door het fictieve dieet. Haar man Joel, gespeeld door Timothy Oliphant, lijkt iets minder enthousiast over het dieet van Sheila, al durft hij dat niet toe te geven.

Krijg jij onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?