Laatste nieuws over Netflix

Startdatum Chesapeake Shores seizoen 5 bekendgemaakt

De agenda kan erbij worden gepakt om de terugkeer van Chesapeake Shores te noteren. De Hallmark-serie krijgt deze zomer een vijfde seizoen en – als alles goed gaat – zullen de afleveringen spoedig te zien zijn. Ook op Netflix.

In augustus ‘als alles goed gaat’

Hallmark heeft namelijk aangekondigd dat de opnames van seizoen 5 vanaf 12 april in Vancouver Island plaats zullen vinden. Als alles goed gaat en de opnames geen verdere vertraging oplopen door alle coronaproblemen, zal het seizoen in de Verenigde Staten op 1 augustus van start gaan. Het vijfde seizoen is in tegenstelling tot het vierde een stuk langer. Er worden namelijk niet zes maar weer tien episodes gemaakt.

Chesapeake Shores wekelijks op Netflix?

De eerdere seizoenen van Chesapeake Shores waren telkens wekelijks te zien op Neflix in Nederland. Een dag ná de uitzending in de Verenigde Staten werd de aflevering al toegevoegd aan Netflix. Mocht dit nu weer het geval zijn, dan kunnen we dus op 2 augustus aan de slag met het nieuwe seizoen.

Abby O’Brien-Winters

In Chesapeake Shores volgen we het leven van Abby O’Brien-Winters. Ze is al lange tijd niet terug geweest in haar geboortedorp dat door haar vader is gesticht, maar besluit dat het nu tijd wordt om terug te gaan. Dat betekent ook dat ze weer oog in oog komt te staan met oude bekenden. Een daarvan is haar eerste liefde Trace Riley. Lukt het ondanks haar verleden om zich weer te settelen in haar geboortedorp? Doordat de opnames nog moeten beginnen zijn er nog geen eerste beelden van het nieuwe seizoen. Het is te hopen dat de race tegen de klok gaat slagen, dan gaat het avontuur in augustus verder.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?