Laatste nieuws over Netflix

Startdatum Dynasty seizoen 2 op Netflix eindelijk bekend

Het is bekend wanneer Dynasty seizoen 2 op Netflix begint. Al maanden wordt uitgekeken naar het vervolg van de populaire reeks en nu is het definitief duidelijk wanneer de serie weer verder gaat in Nederland.

Soap

Dynasty is een vernieuwde versie van de gelijknamige serie die in de jaren tachtig erg populair was. Na een wat aarzelende start van de reboot groeide de populariteit van Dynasty toch en werd het eerste seizoen zelfs uitgebreid met extra afleveringen. Tegen het einde van seizoen 1 werd ook seizoen 2 besteld.

Start Dynasty seizoen 2 op Netflix Nederland

Dynasty seizoen 2 start op Netflix in Nederland op 13 oktober en daarmee wordt vastgehouden aan het schema dat ook gehanteerd werd tijdens het tweede deel van seizoen 1. Dynasty begon ooit namelijk op de donderdag bij Netflix, maar werd door The CW na verloop van tijd anders ingepland. Ook Netflix moest daarom anticiperen, waardoor Dynasty te volgen was op de zaterdag, met steeds een nieuwe aflevering.

Ook Dynasty seizoen 2 zal dus iedere zaterdag te volgen zijn bij Netflix, met ingang van 13 oktober 2018. Daarmee verschijnt de aflevering steeds weer binnen 24 uur na de Amerikaanse uitzending. Bij The CW begint Dynasty namelijk op 12 oktober. Nederlandse fans van Dynasty hoeven dus nauwelijks achter te lopen op Amerika.

Veranderingen

Er is wel het één en ander veranderd bij Dynasty ten opzichte van het eerste seizoen. Nathalie Kelley keert namelijk niet terug in het vervolg van Dynasty. Zij speelde Cristal, één van de hoofdrolspeelsters in de reeks. Wat er met haar personage gaat gebeuren zal vroeg in Dynasty seizoen 2 te zien zijn. Afgelopen zomer maakte The CW bekend dat Ana Brenda Contreras is gecast om de ‘echte Cristal’ te spelen. Daarnaast zal ook Maddison Brown haar intrede in de serie maken. Zij speelt Anders’ dochter Kirby vanaf het tweede seizoen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?