Laatste nieuws over Netflix

Startdatum Outlander seizoen 5 bekend; seizoen 4 ‘binnenkort’ op Netflix

Outlander seizoen 3 Netflix

Het wachten voor fans van Outlander lijkt bijna voorbij te zijn. Op Netflix staan momenteel de eerste drie seizoenen, waar het vierde seizoen nu eindelijk is aangekondigd. Ondertussen is de startdatum van het vijfde seizoen bekend.

Seizoen 4 ‘binnenkort’ op Netflix

Het derde seizoen van Outlander verscheen in 2018 aan het einde van de zomer en inmiddels is het dus al ruim een jaar wachten. Veel fans vragen om het vierde seizoen en recent gaf Netflix eindelijk antwoord. Binnenkort zal seizoen 4 te zien zijn. Dit klinkt nog vrij vaag, maar dit antwoord werd afgelopen maand bijvoorbeeld ook gegeven op vragen over onder meer South Park. Het duurde daarna inderdaad niet meer lang voor de titel op Netflix kwam.

Seizoen 5 heeft startdatum

Ondertussen is het vijfde seizoen op komst en heeft ook een startdatum. Starz, de Amerikaanse zender met de rechten van de serie, zal op 16 februari 2020 de eerste aflevering tonen. Inmiddels is door Ziggo bekendgemaakt dat in Ziggo Movies & Series de eerste aflevering een dag later al te zien zal zijn, 17 februari 2020. Hierdoor kan het even wachten worden voor seizoen 5 op Netflix te zien zal zijn, aangezien de rechten dus eerst bij Ziggo liggen.

Cast aan het woord

Dit weekend was in New York Comic Con. De rest van Outlander was hier aanwezig om onder meer de trailer te lanceren over het vijfde seizoen. Ook namen ze uitgebreid de tijd om te praten over de serie. Zo ook met Entertainment Tonight. Bekijk het volledige gesprek met de cast van Outlander: