Trailers

Stephen King’s Mr. Harrigan’s Phone in oktober op Netflix

Een nieuw verhaal van Stephen King is verfilmd door Netflix. Mr. Harrigan’s Phone zal vanaf 5 oktober te zien zijn op de streamingdienst en daarmee een mooie opmaat richting Halloween. Want het wordt weer een eng gebeuren, zo wordt wel duidelijk uit de trailer.

Jaeden Martell

Donald Sutherland en Jaeden Martell. De nog altijd pas negentienjarige Martell heeft al wat ervaring met Stephen King-films, want hij speelde in It en It Chapter Two. Na een rol in Knives Out heeft hij nu de hoofdrol in Mr. Harrigan’s Phone als Craig, waar Sutherland de bejaarde Harrigan vertolkt.

Een dode man belt terug

De jonge Craig gaat regelmatig op bezoek bij de miljardair. Hij raakt bevriend en vraagt hem regelmatig om advies. Op school wordt Craig namelijk gepest en in elkaar geslagen. Hij geeft Harrigan een telefoon om zo contact te houden en na diens overlijden stopt hij de iPhone in de binnenzak van de oude man. Wanneer hij in elkaar wordt geslagen besluit hij te bellen om zijn verhaal te doen. De paniek slaat hem om het hart als de telefoon van de overleden man terugbelt én de mensen waar Craig problemen mee heeft opeens zelf in de problemen verzeild raken.

Stephen King

Mr. Harrigan’s Phone is een kort verhaal van Stephen King, dat door King nu tot een film is verwerkt samen met Ryan Murphy en Blumhouse. De regie was in handen van John Lee Hancock. Onderstaand alvast de trailer, de film is vanaf 5 oktober te zien op Netflix.

Deze Stephen King-films staan op Netflix

Bekijk de trailer van Mr. Harrigan’s Phone

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?