Trailers

Stephen King’s verfilming Gerald’s Game komt naar Netflix

Gerald’s Game verschijnt eind deze maand op Netflix en van de verfilming van het gelijknamige boek van Stephen King is nu eindelijk een trailer verschenen. In Gerald’s Game is de hoofdrol weggelegd voor Carla Gugino.

King enthousiast

Gerald’s Game is dus gebaseerd op het verhaal van successchrijver Stephen King. Een aantal maanden geleden mocht de auteur al wat beelden zien van de verfilming van zijn boek. King kon zijn enthousiasme over wat hij gezien had niet voor zich houden.

Gerald’s Game op Netflix

Gerald’s Game verschijnt 29 september op Netflix en wordt een huiveringwekkende thriller. Als we Stephen King en de eerste beelden moeten geloven dan heeft Netflix met Gerald’s Game een hit te pakken. De spanning uit de boeken van King komt direct naar voren in de trailer en hopelijk wordt dat in de film ook vastgehouden. In Nederland kennen we Gerald’s Game ook wel als De Spelbreker, de naam waaronder het vertaalde boek in Nederland is uitgegeven.

Carla speelt Jessie Burlingame en zij is al jaren getrouwd met Gerald (Bruce Greenwood). Als ze samen in een afgelegen hutje verblijven wil Gerald hun relatie een impuls geven door op kinky wijze te experimenteren in bed. Hij bindt Jessie vast en fluistert haar toe dat niemand haar kan horen als ze om hulp schreeuwt. Het wordt direct duidelijk dat Jessie alles behalve opgewonden raakt door het idee van Gerald, maar terwijl ze vastgeketend op het bed ligt krijgt haar man een hartaanval.

Dat is voor Jessie al een nachtmerrie op zich, maar het is pas het begin van een angstaanjagend verhaal waar je het Spaans benauwd van krijgt. De film Gerald’s Game is vanaf 29 september exclusief op Netflix te zien.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?