Laatste nieuws over Netflix

Sterrencast voor Murder Mystery 2 samengesteld

Murder Mystery krijgt een tweede film en daarin keren Adam Sandler en Jennifer Aniston uiteraard weer terug. Ze krijgen gezelschap van flink wat sterren, die aan de cast zijn toegevoegd. De opnames zijn al in volle gang.

Komische actiefilm

Sandler en Aniston debuteerden in 2019 met Murder Mystery. Nick Spitz (Sandler) was een matige agent uit New York en hij nam zijn vrouw Audrey (Aniston) mee naar Europa voor een lang beloofde reis. Daar worden ze al snel verdacht van een moord, die ze vervolgens zelf gaan onderzoeken. Het levert een waanzinnige reis op.

Murder Mystery 2

Het einde gaf al de indicatie voor een tweede seizoen, want ze trokken verder per trein. En alle referenties naar The Orient Express werden daarbij gemaakt. Murder Mystery 2 is volop in productie en daarvoor is nu ook de cast bekendgemaakt. Melanie Laurent, Mark Strong, Zurin Villanueva, Kuhoo Verma, Enrique Arce, Tony Goldwyn, Annie Mumolo en Jodie Turner-Smith zijn allemaal gecontracteerd. Welke rollen ze zullen spelen is nog niet duidelijk, net zoals er over de inhoud van Murder Mystery 2 niets is vrijgegeven. Een releasedatum is tevens nog onbekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?