Trailers

Stranger Things 4 komt in zomer 2022; Eleven in Californië

De setting van het vierde seizoen van Stranger Things wordt steeds duidelijker. Dit weekend werd Stranger Things Day gevierd, omdat 6 november de dag was dat Will Byers als vermist werd opgegeven in Hawkins, Indiana. Netflix greep de dag aan om weer heel wat bekend te maken.

Zomer van 2022 naar voorjaar 1986

Recent werd al bekendgemaakt dat het nieuwe seizoen van Stanger Things in 2022 zou verschijnen. De vraag was wanneer, want velen gingen ervan uit dat seizoen 4 zich zou afspelen rondom de feestdagen. Dit doordat Eleven en Mike afscheid namen met de melding dat ze elkaar tijdens deze feestdagen weer zouden zien. Het blijkt toch anders te zitten. Ze hebben afgesproken tijdens springbreak en zo gaat het verhaal verder in het voorjaar van 1986. En dit zal dus te zien zijn in de zomer van 2022.

Eleven in Californië

Eleven probeert te settelen in Californië en dat lukt haar volgens eigen zeggen redelijk. Toch wijzen de beelden anders uit. Tegelijkertijd is het allerminst rustig in het westen van de Verenigde Staten, vragen we ons nog altijd af waar The American verblijft en keert iedereen weer terug naar Hawkins? We gaan het komende zomer zien. Voor nu moeten we het doen met deze nieuwe beelden.

Bekijk de eerste beelden in Californië

Bekijk de teaser van Stranger Things seizoen 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?