Laatste nieuws over Netflix

Stranger Things experience in Utrecht open voor publiek

Vanaf donderdag is de voorheen ‘streng beveiligde’ Stranger Things experience op Hoog Catharijne in Utrecht gratis toegankelijk voor iedereen. In de experience worden fans meegenomen in het Hawkins Lab, de wereld waar de serie zich afspeelt. Wil je een kijkje nemen? Dat kan tot 14 juli.

Hawkins Lab

In de Stranger Things experience zijn verschillende scenes uit de serie te bewonderen. De experience is een ode aan de populaire 80’s thriller. Het nieuwste, derde, seizoen van de populaire serie is donderdag verschenen op Netflix. De afgelopen weken werden de fans al opgewarmd met een ware speurtocht.

Puzzeltocht van negen dagen lang

Sinds vrijdag 21 juni is Hoog Catharijne in de ban van de mysterieuze experience. Negen dagen lang werden er over het internet, de televisie en de radio puzzelstukjes verstopt waarmee cijfers voor de code ontrafeld konden worden. De cijfers vormden opeenvolgend de code van de deur. Kiara Arustajir wist als eerste op zaterdag 29 juni de negencijferige code te ontcijferen en daarmee de deur te openen. Ze won hiermee niet alleen eeuwige roem, maar ook twee tickets naar de officiële première van Stranger Things in Parijs. De experience is nu voor iedereen te bezoeken en wel tot 14 juli.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?