Laatste nieuws over Netflix

Stranger Things heeft een herstartdatum voor vierde seizoen

De opnames van Stranger Things zullen komende maand weer worden hervat. De serie had net zoals eigenlijk alle producties grote problemen door uitbraak van het coronavirus. Dat werd voor deze productie verergerd doordat er in meerder landen opnames plaats vonden.

The American in Litouwen

Zo waren er heel wat opnames aan de gang in Litouwen. Daarbij was ook Jim Hopper (gespeeld door David Harbour) bij aanwezig. Hij ging hier onlangs uitgebreid op in tijdens een interview, waar ook gesproken werd over het einde van Stranger Things. Naast Litouwen zijn er ook opnames in de Verenigde Staten.

Half september herstart Stranger Things

Door The Hollywood Reporter is naar buiten gebracht dat op 17 september de opnames zullen worden hervat van Stranger Things. Hierbij gaat het om de opnames in Atlanta, Georgia. De makers van de serie hebben overigens ondertussen niet stil gezeten, zo bleek wel op Twitter. De schrijvers van Stranger Things lieten namelijk weten dat het volledige seizoen inmiddels is uitgeschreven. Dus als er weer gewerkt kan worden, kan dat in een behoorlijk hoog tempo.

Wanneer komt Stranger Things seizoen 4?

De grote is wel wanneer we het vierde seizoen van Stranger Things nu kunnen verwachten. De intentie was om deze nog in 2020 te lanceren. Doordat de productie zo lang heeft stilgelegen lijkt dit compleet uitgesloten. Het vermoeden bestaat dat het vierde seizoen draait rond de feestdagen. De eerdere seizoenen die rondom Halloween en The Fourth of July draaiden, werden ook rond die data gelanceerd. Het is dus niet uitgesloten dat Netflix besluit om de release op te schuiven tot eind 2021. Voorlopig blijft dat echter nog speculeren.

➡ 12 Brandende vragen voor Stranger Things seizoen 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?