Laatste nieuws over Netflix

Stranger Things komt met bevestiging: Hopper leeft!

Het grote vraagteken voor het vierde seizoen van Stranger Things is opgelost. De vraag was of Jim Hopper nog leefde. Er werd in de laatste minuten van het derde seizoen al wel op gezinspeeld door de tekst over The American. Nu heeft Netflix antwoord gegeven door middel van een filmpje.

Hopper in Rusland

Hopper blijkt namelijk zoals al vermoed gevangen te zijn genomen door de Russen. De broers Duffer, de makers van de show, laten weten dat de productie van het vierde seizoen is gestart. “Maar we zijn nog enthousiaster om de terugkeer van Hopper aan te kondigen! Helaas is het niet alleen maar goed nieuws voor onze Amerikaan.”

The American

“Hij zit namelijk gevangen, ver weg van huis, in de besneeuwde wildernis van Kamtsjatka waar hij het hoofd moet bieden aan verschillende gevaren: menselijk en… niet-menselijk. Ondertussen duikt er in de Verenigde Staten een nieuwe horror op, iets wat al lang begraven leek, iets dat alles met elkaar verbindt… Het vierde seizoen belooft het grootste en meest angstaanjagende seizoen ooit te worden en we kunnen niet wachten tot iedereen meer ziet. En in de tussentijd… bid voor de The American.”

➡ 12 Brandende vragen voor Stranger Things seizoen 4

Seizoen 4 in 2020

Op Nieuwjaarsdag werd al bekendgemaakt dat het vierde seizoen van Stranger Things nog dit kalenderjaar zal verschijnen. De verwachting is dan ook dat dit aan het einde van 2020 zal worden. Daar moeten we dus nog wel enige tijd op wachten.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?