Laatste nieuws over Netflix

Stranger Things krijgt vierde seizoen in 2020

De schrijvers van Stranger Things hebben duidelijkheid verschaft over het vierde seizoen van de populaire reeks. Doordat er lang tussen het tweede en derde seizoen zat was de vrees dat er nu ook tot 2021 gewacht moest gaan worden. Dit blijkt niet het geval, seizoen 4 komt al in 2020!

Schrijvers geven duidelijkheid

De tekst We’re not in Hawkins anymore is vanaf de bekendmaking van een vierde seizoen van Stranger Things de begeleidende tekst. De helft van de groep vertrok in de laatste aflevering van seizoen 3 uit de stad om een nieuw leven op te bouwen. Het heeft er alle schijn van dat we deze reis mee gaan maken. Daar is nu een extra hint bijgekomen. Middels onderstaande tweet lieten de schrijvers weten dat het allemaal in 2020 zal gaan gebeuren.

Thanksgiving, Kerstmis of New Years Eve?

De seizoenen van Stranger Things verschijnen steeds rondom speciale dagen. Zo was Halloween het verhaal van het tweede seizoen en kwam de derde reeks op de Fourth of July. Tijdens de laatste aflevering van seizoen 3 worden er duidelijke hints gegeven richting de feestdagen. Het is dus de vraag of seizoen 4 van Stranger Things met Thanksgiving of met Kerstmis zal worden gelanceerd. Opvallend bij alle aankondigingen van het vierde seizoen zijn ook de klokken, wat nog een verwijzing zou kunnen zijn naar de jaarwisseling. Komt Stranger Things 4 dan met New Years Eve?

Opnames en brandende vragen

In januari zullen de opnames starten en deze zullen tot augustus in beslag nemen. Daarna hebben de makers dus een aantal maanden om alles te verwerken tot de eindversie. Opnieuw zullen er acht afleveringen worden gemaakt. Na het derde seizoen hebben we 12 brandende vragen over Stranger Things seizoen 4 op een rij gezet.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer Stranger Things seizoen 4 naar Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?