Trailers

Stranger Things presenteert trailer; nieuwe gezichten en verhalen

De trailer van Stranger Things seizoen 2 is gepresenteerd tijdens Comic Con. In San Diego was de volledige cast van de partij en werd er dan ook veel meer naar buiten gebracht over het tweede seizoen. Het vervolg van Stranger Things verschijnt op vrijdag 27 oktober op Netflix.

Will leeft nog in The Upside Down

Tijdens het panel kwamen we al het een en ander te weten over het tweede seizoen. Zo zal Will veel meer aanwezig zijn in de nieuwe episodes. Het draaide in het eerste seizoen dan wel om zijn verdwijning, zijn daadwerkelijke rol was minimaal. We gaat in het tweede seizoen van Stranger Things ook vooral meemaken hoe The Upside Down hem heeft beïnvloed. Dat wordt ook duidelijk in de trailer die is gepresenteerd.

Justice for Barb

Eerder werd al duidelijk dat Barbara niet zal terugkeren in de serie, maar ze is niet vergeten. Dat geeft David Harbour – de vertolker van Jim Hopper aan. “Ze is overduidelijk dood, maar door de populariteit onder de fans is Justice for Barb een belangrijk thema in het tweede seizoen. Barbara heeft in het eerste seizoen niet de aandacht gedacht die ze verdiende, vooral omdat de focus op Will lag. Maar ze zal echt niet terugkeren.”

Nieuwe gezichten in Stranger Things 2

Het was ook de vraag of Eleven opnieuw te zien zou zijn en in welke hoedanigheid in Stranger Things 2. In de trailer wordt ons duidelijk dat ze in The Upside Down is en terug komt naar de wereld. Daarin jaagt het monster nog altijd volop. En niet zo zeer op Will, maar op alle andere mensen. Daarbij ook een aantal nieuwe castleden. Het gaat om Billie (gespeeld door Dacre Montgomery), Max (Sadie Sink) en Dr. Owens (Paul Reiser).

Bekijk de trailer van Stranger Things seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?