Laatste nieuws over Netflix

Stranger Things seizoen 3 heel anders dan eerdere seizoenen

Stranger Things

Stranger Things is één van de successen van Netflix. Het eerste seizoen van de Amerikaanse sciencefiction-horrorserie werd in 2016 toegevoegd aan het aanbod en kent sindsdien miljoenen fans. Nu is het echter wachten op een releasedatum voor seizoen 3 van Stranger Things. Inmiddels heeft Noah Schnapp (Will Byers in de serie) tegenover The Hollywood Reporter iets meer informatie vrijgegeven over het nieuwe seizoen.

Stranger Things gaat verder

Het verhaal van Stranger Things is nog niet klaar. Nadat de eerste twee seizoenen van de serie bij Netflix zijn uitgegroeid tot een groot succes, is het wachten op het derde seizoen inmiddels begonnen. Alhoewel we nog niet precies weten wanneer we aan de slag kunnen met Stranger Things seizoen 3, is alvast duidelijk dat dat derde seizoen niet meer in 2018 verschijnt. Pas in 2019 kunnen we verder met het verhaal, maar voor nu heeft Noah Schnapp al het één en ander verklapt.

Stranger Things seizoen 3

Stranger Things seizoen 3 speelt zich af in 1985. “Dit seizoen is heel anders. Dit komt omdat het zich afspeelt in de zomer. Hierdoor krijg je een hele andere kant te zien van iedereen.” Wat dit precies inhoudt, is nog even afwachten. “Het is fantastisch, vooral omdat dit seizoen een mix is van de eerste twee. Het heeft de horror van seizoen twee en de lichtpuntjes en luchtige stukken van seizoen een.”

De samenwerking met Winona Ryder (Joyce Byers, zijn moeder in de serie) vindt Schnapp leerzaam. “Ze is fantastisch om mee te werken. Ze is aardig tegen iedereen. Als ik ergens niet uitkom, staat ze altijd klaar om me te helpen. Het is prachtig om met een goede actrice als zij te werken. Het maakt het werk zo veel makkelijker”, aldus Noah.

Wil jij als eerste weten wanneer Stranger Things seizoen 3 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!