Laatste nieuws over Netflix

Stranger Things seizoen 3 krijgt speciale releasedatum

Stranger Things 3 heeft tijdens de jaarwisseling een officiële releasedatum gekregen. Netflix bracht eerder al naar buiten dat de serie in de zomer van 2019 zou terugkeren, nu is er een video gelanceerd met de langverwachte datum. Het is een speciale, want Stranger Things seizoen 3 verschijnt op Onafhankelijkheidsdag: 4 juli.

Zomer van 1985

Fourth of July oftewel Independence Day is één van de grote feestdagen in de Verenigde Staten. Het is de tweede keer dat Stranger Things op een speciale dag verschijnt, het tweede seizoen werd namelijk op Halloween gelanceerd. Het tweede seizoen van Stranger Things speelde zich ook af op en rond Halloween, het derde seizoen van het verhaal rondom Eleven, Will, Lucas, Dustin, Mike en alle anderen draaien om de zomer van 1985.

The Mind Flayer keert terug

In het tweede seizoen was Will dan wel terug in Hawkins, hij werd bezeten door een monster, namelijk The Mind Flayer (ook wel de Shadow Monster genoemd). Uiteindelijk keerde Eleven terug en kwam alles weer goed. Tijdens de eindscene bleek dat de problemen nog niet voorbij waren. Terwijl de kinderen op het bal stonden te dansen, bleek The Mind Flayer nog altijd onder Hawkins te leven. Hij zal terugkeren.

Stranger Things seizoen 3

Ook weten we van Stranger Things seizoen 3 dat het zich deels zal afspelen in een groot nieuw winkelcentrum: Starcourt Mall. De zomer is aangebroken, er zijn voor bijvoorbeeld Steve zomerbaantjes en de kinderen genieten van hun zomervakantie. Maar hoe rustig zal deze verlopen? We kunnen het zien op 4 juli 2019, wanneer het volledige seizoen zal verschijnen.

Bekijk de videorelease van Stranger Things 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?