Laatste nieuws over Netflix

Stranger Things seizoen 4: Maak kennis met Creel House

Netflix heeft een nieuwe trailer gelanceerd voor Stranger Things seizoen 4. We krijgen voor het eerst iets te zien van een gloednieuwe locatie voor het vierde seizoen. Zo worden we geïntroduceerd aan Creel House, een gebouw dat er spookachtig uitziet en dat een grote rol speelt in het verhaal van seizoen 4.

Creel House

In de trailer zien we alvast een aantal griezelige gebeurtenissen met onder meer flikkerende lichten, een onheilspellende tikkende klok en gotische verlichting. Het huis lijkt de voormalige residentie te zijn van Victor Creel. Zijn rol wordt vertolkt door Robert Englund en wordt omschreven als een ‘gestoorde en intimiderende man die in een psychiatrisch ziekenhuis wordt opgesloten voor een gruwelijke moord in de jaren ’50.’

Stranger Things seizoen 4 op Netflix

Het zijn niet de eerste beelden die zijn verschenen van Stranger Things seizoen 4. Eerder bracht Netflix namelijk ook al beelden naar buiten met betrekking tot Hopper. Daarnaast verscheen er een teaser. Met het Creel House zijn nu opnieuw beelden verschenen. Toch zullen we wel nog even moeten wachten tot Stranger Things seizoen 4 op Netflix verschijnt. Eerder werd al duidelijk dat dat pas in 2022 gaat gebeuren. Dat terwijl seizoen 4 eigenlijk gepland stond voor eind 2020. In het vierde seizoen maken we ook kennis met Amybeth McNulty, die eerder te zien was als Anne uit Anne met een E, als Vickie. Voor nu bekijk je de nieuwe beelden van Stranger Things seizoen 4 hieronder.

➡ Lees ook: Stranger Things seizoen 4: Alles wat we al weten

Bekijk de beelden

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?