Laatste nieuws over Netflix

Stranger Things seizoen 4 officieel aangekondigd

Het vierde seizoen van Stranger Things is officieel aangekondigd door Netflix. Het bericht was slechts een formaliteit, want niemand twijfelde eraan dat het verhaal rondom Eleven verder zou gaan. Er waren namelijk zoveel vragen opgeworpen aan het einde van seizoen 3, dat een vierde seizoen wel moest verschijnen.

Hoe is het met Hopper?

De grootste vraag, noem het gerust een cliffhanger, werd geleverd in de scene die in de aftiteling was verwerkt. Stranger Things tweette recent al deze scene, wat een voorbode leek op de aankondiging van het vierde seizoen. In Hawkins denkt iedereen dat Hopper dood is, maar wie is dan toch The American die in een Russische cel zit?

Wanneer komt seizoen 4 Stranger Things

Luttele weken na de release van het derde seizoen kwam al naar buiten dat de productie voor het vierde seizoen al was gepland. Dit najaar zullen de opnames dan ook van start gaan. Dit maakt het mogelijk dat Stranger Things seizoen 4 in het najaar van 2020 kan verschijnen. Ook hierover zijn diverse hints verwerkt aan het einde van het derde seizoen, waardoor de vraag vooral is: komt Stranger Things 4 met Thanksgiving of met de Kerstdagen. Hierover is nog geen antwoord gegeven door Netflix, waardoor het speculeren blijft. Wel wordt duidelijk dat we niet langer in Hawkins zijn door middel van het aankondigingsfilmpje.

Dat geldt ook voor alle brandende vragen die open staan voor Stranger Things 4.

De eindscene van seizoen 3, waar seizoen 4 wordt ingeluid

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?