Trailers

Suburra seizoen 2: Nieuwe strijd om de macht in Rome

Het tweede seizoen van Suburra is door Netflix aangekondigd. De Italiaanse Netflix Original Serie draait om de maffia in de hoofdstad Rome. Dezelfde criminelen gaan aan de slag om de macht te veroveren, alleen daarvoor worden er nieuwe allianties gesloten.

Georganiseerde misdaad en corrupte politici

Suburra seizoen 2 is vanaf 22 februari te zien op Netflix. Het eerste seizoen van de thrillerserie verscheen in het najaar van 2017 en werd enthousiast ontvangen. Het IMDb-cijfer staat nog altijd op een 8,0. De eerste tien afleveringen van Suburra waren losjes gebaseerd op de gelijknamige film, maar speelt zich af voor de gebeurtenissen in de film. Het verhaal gaat terug naar 2008, waar georganiseerde misdaad en corrupte politici strijden om de macht in Rome.

Nieuwe allianties

Eind januari 2018 werd bekendgemaakt dat er een tweede seizoen zou verschijnen en nu exact een jaar later is de releasedatum aangekondigd. Suburra seizoen 2 komt op 22 februari naar Netflix. Corrupte politici, religieuze leiders en koudbloedige maffioso vinden hun weg terug het nieuwe seizoen. Er zullen nieuwe verbonden worden gesloten, maar de insteek blijft hetzelfde: macht.

Bekijk de trailer van Suburra seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?