Laatste nieuws over Netflix

Suburra keert terug voor derde seizoen

Suburra Serie seizoen 2 Netflix

De strijd om Rome gaat verder. De Italiaanse account van Netflix heeft namelijk naar buiten gebracht dat Suburra verder zal gaan. Er komt volgend kalenderjaar een derde seizoen.

Strijd tussen misdaad, politiek en kerk

Eind februari werd het tweede seizoen van Suburra gelanceerd, de serie die gebaseerd is op het boek van Carlo Bonini en Giancarlo de Cataldo. In de acht afleveringen werd  de strijd om de Italiaanse hoofdstad nog heviger werd. Aureliano, Spandino en alle handlangers streden om de macht, moest er een burgemeester worden gekozen en het einde van het tweede seizoen had een heftig slot. De strijd tussen de georganiseerde misdaad, corrupte politici en de kerk werd met de minuut intenser.

Suburra seizoen 3

Suburra schreeuwde dan ook om een vervolg en deze komt er ook. De nieuwe koning van de misdaad zal mogelijk in het derde seizoen worden gekroond. De verwachting is dat Suburra seizoen 3 in 2020 zal verschijnen, tussen het eerste en het tweede seizoen zat een kleine anderhalf jaar. Door de snelle verlenging van de Italiaanse Netflix Original moet het lukken om volgend seizoen verder te gaan.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?