Laatste nieuws over Netflix

Sugar Rush-aflevering opgedragen aan Naya Rivera

Aflevering 2 van Sugar Rush Extra Sweet seizoen 3 is opgedragen aan Naya Rivera. De actrice was in deze aflevering een gastjurylid. Enkele maanden na de opnames kwamen Naya Rivera om bij een tragisch ongeval.

Sugar Rush

In Sugar Rush zijn er een aantal teams die tegen elkaar strijden om de mooiste en vooral lekkerste taarten te maken. De extra twist in de show is de rush. Er is haast geboden, want alle teams hebben maar een beperkte tijd om alle opdrachten te voltooien. En hoe meer tijd je over houdt, hoe meer tijd je krijgt voor de finaleopdracht. Al moet je die natuurlijk wel eerst zien te halen.

Naya Rivera judylid

In seizoen 3 van Sugar Rush, met de ondertitel Extra Sweet, is er in iedere aflevering een gastjurylid. Zo schuiven onder meer Justin Willman (Magic for Humans), Tyler Posey (Teen Wolf) en Garcelle Beauvais (The Real Housewives of Beverly Hills) aan. Zo ook Naya Rivera. Ze is te zien in de tweede aflevering van het seizoen. Deze episode is aan haar opgedragen, zo is aan het begin van de aflevering te zien. Maar wie was Naya Rivera?

Naya Rivera bekend van Glee

Actrice Naya Rivera is vooral bekend geworden van de serie Glee. Hierin was ze jaren te zien. Begin juli van dit jaar kwam ze in het nieuws doordat ze was verdwenen. Samen met haar vierjarige zoontje was ze op een meer gaan varen en vervolgens gaan zwemmen. Het zoontje werd alleen teruggevonden op de boot. Na enkele dagen werd het lichaam van Naya Rivera gevonden. Hoogstwaarschijnlijk waren de twee gaan zwemmen en meegesleurd door een stroomversnelling. Naya is erin geslaagd om haar zoontje weer aan boord te krijgen, maar liet daarbij zelf wel het leven. Ze werd slechts 33 jaar oud.

Naya Rivera in Sugar Rush Extra Sweet

De makers van Sugar Rush Extra Sweet en Netflix hebben de afgelopen weken nagedacht of ze de aflevering met Naya Rivera wel moesten lanceren. Uiteindelijk is dit dus wel gebeurd, met daarbij eerst een vermelding van Rivera. De opnames van Sugar Rush vonden in februari van dit jaar plaats, een kleine vier maanden voor haar overlijden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?