Laatste nieuws over Netflix

Suits keert terug! Nieuw seizoen is in de maak

Groot nieuws voor alle fans van Suits. Er wordt namelijk hard gewerkt aan een nieuw seizoen. Suits stopte in 2019, maar nu is een revival onderweg. Dit komt niet volledig uit de lucht vallen, want de afgelopen weken werd hier al naar gehint.

Hernieuwd succes

Wereldwijd is Suits al sinds de start in 2011 een groot succes. Vier jaar geleden kwam er een einde aan de reeks en was het na negen seizoenen gedaan. Dit voorjaar kwam Suits weer helemaal in het nieuws. De serie was door Netflix in de Verenigde Staten gelanceerd en leefde weer helemaal op. Dit was eerder al gebeurd met Manifest, waarop Netflix zelf besloot om de serie te verlengen. Suits gaat een ander pad bewandelen.

Mike Ross zet boel in gang

Patrick J. Adams (Mike Ross in de serie) zorgde begin oktober ervoor dat de speculaties werden aangeslingerd. Via Instagram plaatste hij namelijk een aantal foto’s met de tekst erbij dat het tijd is om serieus te worden. Hij mist zijn vrienden. Voor velen een hint van een terugkeer. Nu is er een vervolg gekomen.

Suits seizoen 10 komt eraan!

Zowel Variety als Deadline brengen naar buiten dat er een nieuw seizoen van Suits wordt gemaakt door NBCUniversal. Dit is een andere partij dan waar de reeks origineel gemaakt werd, dat was namelijk USA Network. Het zou gaan om een geheel nieuw seizoen met nieuwe personages en een nieuwe setting. Maker Aaron Korsh is wederom bij de serie betrokken, hij was ook de maker van de eerste negen seizoenen. Wie er in het nieuwe seizoen gaan spelen en welke personages terugkeren is nog de grote vraag.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?