Laatste nieuws over Netflix

Suits klopt La Casa de Papel en wint Serie Kampioenschappen

Suits heeft de Serie Kampioenschappen 2018 gewonnen. De afgelopen maand organiseerden wij op onze Facebook-pagina dit toernooi en na een spannende finale tegen La Casa de Papel is Suits uiteindelijk de winnaar geworden.

WK Voetbal

De Serie Kampioenschappen 2018 werden georganiseerd tijdens het WK Voetbal in Rusland. Omdat het Nederlands elftal zich niet geplaatst had voor dit toernooi werd er voor de fans van Netflix en series een leuk alternatief geboden. Op de dag van de finale van het WK vond ook de finale van het SK plaats.

Voor de finale hadden Suits en La Casa de Papel zich geplaatst. Suits ontdeed zich van de series Breaking Bad, Better Call Saul, House of Cards en Peaky Blinders, waarna in de finale dus ook La Casa de Papel er aan moest geloven. Opvallend is dat de eerste horde voor Suits de zwaarste bleek, op weg naar de finale. Breaking Bad was in ronde 1 de tegenstander en Suits trok na een spannend begin de zege naar zich toe. De Spaanse hitserie bewees tijdens de Serie Kampioenschappen nog maar eens hoe populair het is geworden de afgelopen maanden. In de weg naar de finale was het een maatje te groot voor achtereenvolgens Rake, Sherlock, Friends en Stranger Things. Suits ontving in de finale uiteindelijk 55 procent van de stemmen, tegen 45 voor La Casa de Papel.

Stemmen

Zoals het een echte finale betaamt was er voor Suits – La Casa de Papel de meeste belangstelling. Er werd ruim 3200 keer gestemd, waarvan dus de meeste stemmen naar Suits gingen. Over het gehele toernooi genomen werd er meer dan 27.000 keer gestemd, een zeer mooi aantal. Net als het WK Voetbal zitten nu dus ook de Serie Kampioenschappen er op. Bedankt voor het meedoen de afgelopen maand. Tot slot willen we je nog vragen om onderstaand formulier in te vullen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?