Laatste nieuws over Netflix

Suits seizoen 1 en 2 op Netflix

De eerste twee seizoenen van de Amerikaanse advocatenserie Suits is nu te zien op Netflix. Het derde seizoen werd begin 2014 in de Verenigde Staten uitgezonden en zal dus vermoedelijk binnenkort ook aan het aanbod in Nederland worden toegevoegd.

Suits gaat over Mike Ross. Hij is een briljant jurist, alleen is er één klein probleem. Mike heeft namelijk geen diploma. Toch ziet Manhattan-advocaat Harvey Specter in hem de perfecte advocaat-stagiair. Ross is toevallig in hetzelfde hotel waar Specter zijn sollicitatiegesprekken voert, om daar te helpen bij een drugsdeal voor een vriend.

De politie heeft echter lucht gekregen van de deal en Ross moet vluchten. Hij sluit zich aan bij de groep sollicitanten en wordt direct gekozen door Specter. Al snel komt hij echter achter het schimmige verleden van Ross en besluiten ze dit samen verborgen te houden. Wat volgt is een gevaarlijke wandel door advocatenland, waar list en bedrog voorop staat.

Op Netflix Nederland is nu het eerste seizoen van twaalf afleveringen, met een extra lange pilot-aflevering te zien. En daarnaast ook het tweede seizoen van zelfs zestien afleveringen. Het derde seizoen van eveneens zestien afleveringen is pas net uitgezonden op televisie in de Verenigde Staten en zal daardoor nog even op zich laten wachten.

Update 7 april 2014: vanaf vandaag zendt RTL Suits uit op RTL 4. Uiteraard begint de televisiezender bij het begin, maar mocht je na de eerste (halve) aflevering al verslaafd zijn, dan kun je nu al verder kijken op Netflix! Klik hier om verder te gaan met Suits!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?