Laatste nieuws over Netflix

Suits seizoen 5 dan eindelijk verschenen op Netflix

Suits seizoen 5 staat op Netflix. Die ontdekking deden wij woensdagochtend bij de dagelijkse aanbodcheck. Op dit vijfde seizoen is door de fans lang gewacht, even was het zelfs onzeker of Suits wel op Netflix zou blijven.

Mike en Harvey

Even terug naar het begin. Mike wordt advocaat-stagiair, nadat hij zich bij een sollicitatieronde van Harvey Spector – een van de beste advocaten van New York – heeft voorgedaan als iemand die is afgestudeerd aan Harvard Law School. Mike maakt indruk en wordt aangenomen.

Met zijn hoge IQ en fotografisch geheugen maakt Mike indruk en met Harvey worden verschillende rechtszaken afgewikkeld. In het verdere verloop van de serie krijgt Mike uiteindelijk een nieuwe baan en ontstaat er een strijd tussen Mike en Harvey.

Suits seizoen 5 op Netflix

Suits seizoen 5 staat sinds 7 juni 2017 op Netflix. Daar hebben we zo’n anderhalf jaar op moeten wachten. Het vierde seizoen verscheen namelijk begin december 2016 op Netflix. Daarna werd er lang gehoopt op een nieuw seizoen, maar een jaar later verscheen er geen vijfde seizoen van Suits, maar was er juist slecht nieuws. De populaire serie kwam terecht in het Verwijderalarm. De licenties voor Suits liepen af bij Netflix, maar het lukte de streamingdienst om de rechten te verlengen. Dit ging echter wel een paar weken zo door, waardoor het lang spannend bleef of Suits zou blijven. Inmiddels is de rust wat Suits betreft alweer enige tijd teruggekeerd en nu het vijfde seizoen eindelijk te zien is bij Netflix is er voorlopig weer zekerheid dat de serie te zien zal blijven.

Wanneer komt Suits seizoen 6 op Netflix

Wanneer Suits seizoen 6 op Netflix verschijnt is zo’n beetje de vraag die direct op het nieuws van deel vijf aansluit. Netflix loopt nog één seizoen ‘achter’ namelijk. Het zesde seizoen van Suits is namelijk enige tijd geleden uitgezonden op televisie. Zodra Suits seizoen 5 verslonden is, begint het wachten op seizoen 6. Wanneer seizoen 6 van Suits op Netflix te zien is blijft koffiedik kijken, zeker gezien de onzekerheid van de afgelopen tijd. In het verleden volgde nieuwe seizoenen van Suits vaak rond december op Netflix. In 2016 ging die vlieger echter niet op. Het kan ook zomaar de zomer van 2018 worden. Zodra hier meer over bekend is, wordt dit artikel van een update voorzien.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?