Laatste nieuws over Netflix

Suits seizoen 7 nu al aangekondigd door Netflix

Het is overduidelijk de week van Suits. De serie werd eerst gecanceld, vervolgens kwam het tweede deel van het zesde seizoen bij ons op Netflix en als klapper op de vuurpijl heeft de streamingdienst nu al bekendgemaakt wanneer het zevende seizoen in Nederland zal verschijnen.

Zomer is het weer raak

De Suits-week begon met het nieuws dat USA Network heeft besloten om een punt achter de zeer succesvolle serie te zetten. Eind van dit kalenderjaar zal het negende seizoen beginnen en dat is dan tevens het laatste seizoen. Momenteel draait in de Verenigde Staten nog het achtste seizoen. In Nederland lopen we wat achter op Netflix, daar verscheen vrijdag het tweede deel van het zesde seizoen. In de zomer is het raak voor seizoen 7 en wel op 12 juli.

Volledig seizoen of eerste helft?

De grote vraag is nog wel of Suits seizoen 7 in zijn geheel zal verschijnen of slechts de eerste helft. De seizoenen van Suits zijn in de Verenigde Staten namelijk in twee delen opgesplitst. De eerste helft is telkens in de zomermaand en na een lange break volgt in het nieuwe kalenderjaar het tweede deel. Dit is ook waarom op Netflix het eerste deel van het zesde seizoen al in de zomer van 2018 verscheen en het tweede deel afgelopen week. Seizoen 7 is overigens ook het laatste seizoen met Meghan Markle en Patrick J. Adams als Rachel en Mike.

Update: Inmiddels is duidelijk dat het om de eerste helft van het seizoen gaat, hier meer informatie over wanneer de resterende afleveringen van Suits seizoen 7 verschijnen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?