Laatste nieuws over Netflix

Suits seizoen 8 deel 2 aangekondigd door Netflix

Suits seizoen 8

Suits blijft hetzelfde stappenplan volgen op Netflix. Het achtste seizoen is halverwege op de streamingdienst en zal begin 2021 worden uitgebreid met nieuwe afleveringen. Daarna is het wachten op het afsluitende negende seizoen, waarmee de extreem geliefde serie tot een besluit zal komen.

Seizoenen door twee delen gesplitst

Suits is door USA Network al sinds het tweede seizoen op een bijzondere wijze uitgezonden. In de zomermaanden begon een nieuw seizoen. Wanneer deze halverwege was kwam er een lange onderbreking en werd in de winterperiode de tweede helft uitgezonden. Netflix wachtte bij de eerste seizoenen tot het hele seizoen was afgerond, om deze vervolgens op de streamingdienst te laten verschijnen. De laatste jaren is dat anders, want ze zijn de episodes sneller gaan toevoegen.

Het spoorboekje blijft in tact

Zo zagen we afgelopen zomer al de eerste helft van seizoen 8 verschijnen, waarop het wachten was op de resterende zes afleveringen. De verwachting was dat deze medio januari 2021 zouden worden toegevoegd. Dit blijkt te kloppen, want Netflix heeft nu bekendgemaakt dat op 23 januari de tweede helft van seizoen 8 van Suits zal worden toegevoegd. Daarna is het wachten geblazen op het negende seizoen. Dit slotseizoen bestaat slechts uit tien afleveringen, die allemaal in één keer zijn uitgezonden. De verwachting is dan ook dat in de zomer van 2021 dit te zien zal zijn op Netflix.

Dit kun je ook binnenkort op Netflix verwachten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?