Laatste nieuws over Netflix

Suits seizoen 8 opent het bal in juli op Netflix

Het achtste seizoen van Suits zal komende maand op Netflix beginnen. Het eerste seizoen zonder Megan Markle zal opnieuw in twee delen worden opgesplitst. Dit komt doordat USA Network de seizoenen ook in twee fases heeft uitgezonden.

Ritme van Suits op Netflix

Er zit inmiddels een duidelijk ritme als het gaat om Suits op Netflix. Begin 2019 kwam seizoen 6B op de streamingdienst, waarop in juli de eerste afleveringen van seizoen 7 online kwamen. Begin dit kalenderjaar werden de resterende episodes toegevoegd en begon het wachten op seizoen 8. Wederom is het in juli raak, ditmaal op 18 juli. Dan zullen de eerste tien afleveringen op Netflix verschijnen. Voor de resterende zes afleveringen zal vermoedelijk tot begin 2021 moeten worden gewacht.

Uitzendschema in de Verenigde Staten

Dit gesplitste schema komt door de uitzendingen van Suits in de Verenigde Staten. USA Network kiest er namelijk voor om telkens in de zomermaanden de eerste afleveringen uit te zenden en vervolgens na een pauze van een klein half jaar de overige episodes op de buis te slingeren. Netflix moet hierdoor dus telkens wachten tot de rechten vrijkomen. Na het huidige achtste seizoen volgt ook nog een negende en tevens laatste seizoen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?